İstanbul Ticaret Medya Merkezi

Dijital dönüşümün yaşandığı XXI. yüzyılda İstanbul Ticaret Üniversitesi olarak eleştirel düşünceye sahip, alanında mesleki bilgi ve beceri ile donanmış, sorumluluk sahibi gençler yetiştiriyoruz. İletişimin dinamik ve hızla değişen yapısı içerisinde öğrencilerimiz, kuramsal bilginin yanı sıra yetenek ve becerilerini geliştiren, araştıran, sorgulayan, özgüveni yüksek ve iletişimin pratik yönünü işin mutfağında öğrenen iletişimciler olarak Üniversitemizden mezun olmaktadır. Üniversitemizde ilk yıllarından itibaren yeniliğe açık ve girişimci olmanın önemini kavrayan öğrencilerimiz, dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrenciler ile birlikte iletişimin farklı alanlarında uluslararası standartlarda eğitim almaktadır. Bu amaçlar doğrultusunda Üniversitemizde bulunan tüm programlar, bilimsel ölçütler çerçevesinde hazırlanmış olup iletişim alanının değişen yapısına uygun olarak güncellenmektedir.

Kuramsal ve uygulamalı eğitimin bir arada verildiği Üniversitemizde öğrencilerimiz, öğrenim hayatına devam ederken aynı zamanda Üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev alarak çalışma hayatına hazırlanmaktadır. İstanbul Ticaret Odası’nın desteğini her zaman yanında hisseden öğrencilerimiz, sahip oldukları staj imkânları sayesinde iş hayatını daha öğrenciyken deneyimleme fırsatı bulabilmektedir.

İstanbul Ticaret Medya Merkezi'nde, Televizyon Stüdyosu, Radyo Stüdyosu, Fotoğraf Stüdyosu, Kurgu Montaj Odaları, Reji Odası ve Mac Laboratuvarları uygulamaya dönük olarak öğrencilerimize hizmet vermekte ve Üniversitemizin kurumsal medya materyallerinin üretilmesi sürecinde aktif olarak kullanılmaktadır. Öğrencilerimiz tarafından periyodik olarak çıkarılan İtalik dergisi ve Haber Postası gazetesi ise kuramın ve uygulamanın harmanlanmasının somut göstergeleri ve Fakültemizin önemli değerleridir.

INSTAGRAM'DA TAKİP ET

E-BÜLTENE ABONE OL