Türkiye’nin İlk Influencer Festivali Bu Yıl 3. Kez İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Başladı!

Türkiye’nin İlk Influencer Festivali Bu Yıl 3. Kez İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Başladı!

Türkiye'nin ilk Influencer Festivali olma özelliğini taşıyan InfluencerFest bu yıl 3.kez İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Başladı. 

Birbirinden değerli konukların katılacağı Festivalin açılış konuşmalarını İletişim Fakültesi Dekanı Prof Dr Celalettin Aktaş, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Prof Dr Gülay Öztürk gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Celalettin Aktaş, burada yaptığı konuşmasına ''Cumhuriyetimizin 100.yıl Özel Etkinliği kapsamında üçüncüsünü düzenlediğimiz Influencer Fest'e hoş geldiniz'' sözleriyle başladı. 

Inflluencer’ların bir ‘dijital kanaat önderi’ olduğunu vurgulayan Dekan Prof. Aktaş, ‘‘Bu etkinlikte gün boyu toplum tarafından benimsenmiş, sahip oldukları bilgi, beceri ve tecrübe ile ön plana çıkmış olan dijital kanaat önderlerini ağırlıyoruz. Kendilerinin başarı hikayelerini ve alanlarında zirvede kalmalarının püf noktalarını keşfetme şansı yakalayacağız. Biz İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde dijital kanaat önderlerini ağırladığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanımız sayın Prof Dr Gülay Öztürk’e, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu. 

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gülay Öztürk de açılışta yaptığı konuşmasında ''Cumhuriyetimizin 100.yılına ithafen gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz, Cumhuriyetimizin koruyucuları olan gençlerimiz tarafından büyük bir özveri ve titizlikle organize edildi'' ifadelerini kullanarak, etkinliğin organizasyonunda emeği geçen öğrencilere teşekkür etti. Etkinliğin düzenlenmesine gösterdikleri destek ve katkılardan ötürü bölüm akademisyenlerine de teşekkür eden Prof. Öztürk, Inluencer Fest'e 3.kez ev sahipliği yapmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını sözlerine ekledi. 

Festival kapsamında gün boyunca (8 Kasım 2023) 7 oturum düzenlenecek.

×