TİMM Radyo Tercih Döneminde 'Özel Yayın'daydı

TİMM Radyo Tercih Döneminde 'Özel Yayın'daydı

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin radyosu TİMM Radyo, 2022 Tanıtım ve Tercih Günleri boyunca İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce kampüsünde yer alan tanıtım standları alanında özel yayınlar gerçekleştirdi.

Üniversitenin İletişim Fakültesi öğrencileri Bahar Mert, Kaan Mete, Emircan İzgi ve Abdussalam Ali, TİMM Radyo'nun özel yayınlarında kampüsü ziyarete gelen üniversite adayları ile röportajlar gerçekleştirdi. Adayların görüşlerine yer verilen ve tercih heyecanlarına ortak olunan yayınlarda aynı zamanda birbirinden özel yerli ve yabancı istek eserler de yer aldı. İletişim Fakültesi müfredatlarında yer alan bazı derslerde uygulamalı olarak radyo programcılığı eğitimini alan öğrenciler; tercih dönemi boyunca canlı radyo yayını sunmanın ve radyo programında konuk ağırlamanın heyacanını ve deneyimini yaşadı. 

TİMM Radyo, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin Tüm Öğrencilerine Açık

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce kampüsünde yer alan TİMM Radyo stüdyoları; radyo programı, podcast yayını, seslendirme çalışmaları ve ses kurgu-montajı yapmak isteyen tüm öğrencilere hizmet veriyor. 

Sen de Aramıza Katıl!

Radyo ve podcast bağlamında içerik fikri olan öğrenciler, fikirlerini ve hedeflerini TİMM Radyo Sorumlusu İsmail Mücahit Aydemir'e imaydemir@ticaret.edu.tr adresinden gönderebilmektedir.

×