‘‘Sosyal Sorumluluk Projeleri Ön Planda’’ DIGIDAYS 2023’te 2.Oturum Sona Erdi. 

‘‘Sosyal Sorumluluk Projeleri Ön Planda’’ DIGIDAYS 2023’te 2.Oturum Sona Erdi. 

İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencisi Kaan Mete’nin sunduğu, ‘‘Dijital İletişimde Üçüncü Taraf İş Ortaklıkları ve Sosyal Sorumluluk Projeleri’’’ Başlıklı DIGIDAYS 2023’ün ikinci oturumuna Samsung Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Burcu Çakır Koç konuk oldu. 

Samsung Türkiye olarak gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinden söz eden Çakır Koç, ‘‘Bu projelere bakıldığında kalbimize dokunduğu için ön plana çıktığını düşünüyorum. Vicdan ve insani değerler bizim için önemli oldukça projelerimiz de önemini korumaya devam edecek’’ şeklinde konuştu. 

Öğrencilere Büyük Destek!

Samsung Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Burcu Çakır Koç, Samsung’un öğrencilere çeşitli ürünlerde %15 değerinde indirim sağladıklarını belirtti. 

Çakır Koç, ‘‘Öğrenciler samsung.com.tr üzerinden edu.tr uzantılı e-posta adresleri ile üye olduklarında sepetlerine ekledikleri ürünlerde %15 tutarında indirime sahip oluyorlar. Ve bu indirim sene sonuna kadar devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Etkinliğe davet edildiği için teşekkürlerini sunan Çakır Koç, DIGIDAYS’in markalar, akademi-sektör iş birlikleri ve iletişim dünyası adına önemli bir etkinlik olduğunu vurguladı. 

İzlemek İçin Tıklayın 

Haber: Kardelen Yılmaz, İsmail Mücahit Aydemir 

 

 

 

 

 

 

×