Sektör Duayenleri Tecrübelerini Paylaşıyor: Medya ve İletişim Bölümü’nde ‘‘Post Prodüksiyon Atölyesi’’ Gerçekleştirildi.

Sektör Duayenleri Tecrübelerini Paylaşıyor: Medya ve İletişim Bölümü’nde ‘‘Post Prodüksiyon Atölyesi’’ Gerçekleştirildi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi, Medya ve İletişim Bölümü; öğrencileri ile hem sektördeki önemli kuruluşları ziyaret ediyor hem de medya ve iletişim sektörünün duayen temsilcileri ile atölye programlarında buluşuyor. Bu kapsamda Medya ve İletişim Bölümü’nde son olarak bir post prodüksiyon atölyesi gerçekleştirildi.

Türkiye’nin en büyük reklam yapım şirketlerinden IPD Post Production ve Sinefect Post Production Şirketleri’nin Genel Müdür Yardımcısı Sinan Sakarya, 2 ve 5 Aralık 2022 tarihlerinde Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen atölyeye katılım gösterdi.

Atölye çalışmasında Sakarya, 35 yıllık mesleki deneyimiyle film ve program yapımının en önemli aşamalarından olan post prodüksiyon uygulamaları hakkında bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Sakarya, aynı zamanda öğrencilere yararlı ve ufuk açıcı kariyer planlama tavsiyelerinde bulundu.

Program sonunda bir değerlendirme yapan Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdülhamit Avşar, ‘‘Sayın Sinan Sakarya’ya davetimizi kabul ederek, vakit ayırıp atölyemize katıldığı için çok teşekkür ediyoruz. Kendisi ile mezunlarımızın iş imkanlarını da ele aldık. Gerçekten çok verimli bir program oldu’’ ifadelerini kullandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi, Medya ve İletişim Bölümü, öğrenciler ile sektördeki önemli kuruluşları ziyaret etmeye ve sektörün duayen temsilcilerini atölye programlarında öğrenciler ile buluşturmaya devam edecek.

×