Reklam Sektörü Çalışanları İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne Geliyor!

Reklam Sektörü Çalışanları İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne Geliyor!

28 Nisan-08 Mayıs tarihleri arasında İletişim Fakültesi Uzmanlarından Ömer Sefa Şahin’in koordinesinde düzenlenecek olan ‘Kampüste Sektör Var’ isimli programlar kapsamında reklam sektörünün birbirinden deneyimli isimleri İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşacak.

İletişim Fakültesi’nin TV Stüdyosunda 14.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek olan programlara katılım kontenjanla sınırlı olacak. Etkinliğin tüm oturumlarına katılan öğrenciler, atölye sonunda sertifikalarını teslim alacak. Programa katılmak isteyen öğrencilerin ossahin@ticaret.edu.tr adresine e-posta göndermeleri gerekiyor.

--

Kampüste Sektör Var’ın Oturumları:

Kampüste Sektör Var’ın 28 Nisan’da düzenlenecek olan ‘‘Müşteri-ajans İlişkileri, Yaratıcılık ve Strateji Üzerine’’ isimli oturumla başlıyor. Bu programa Concept İstanbul’dan Prodüktör Ayten Güneş; Rafineri’den Stratejik Planlamacı İpek Kardeşler ve Tribal İstanbul’un Creative Group Head Biriminden Emre Çil ve Ali Harun Sevinç konuşmacı olarak katılacak.

Kampüste Sektör Var’ın ikinci oturumu ‘‘Reklam Filmi Yapımı Üzerine’’ başlığı ile 05 Mayıs’ta düzenlenecek. İkinci oturuma Kala Film’den; prodüktör Zafer Özkan ve Yönetmen Alican Yavuz konuşmacı olarak katılacak.

Kampüste Sektör Var’ın son oturumu ‘‘Reklam Kurgusu Üzerine’’ başlığı ile 08 Mayıs’ta gerçekleşecek. Bu oturuma Freelance Avid Operatörü Turgut Erdoğan konuşmacı olarak yer alacak.

 

Haber: İsmail Mücahit Aydemir

×