Radyo Programcısı Tuğba Saraçlar Üniversitemizdeydi!

Radyo Programcısı Tuğba Saraçlar Üniversitemizdeydi!

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Uzman Öğretim Görevlisi Nurullah Kadirioğlu tarafından verilen ‘‘Radyoda Program Yapımcılığı’’ dersine; üniversitemiz mezunlarından, radyo programcısı Tuğba Saraçlar konuk oldu.

Öğrencilere İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde eğitim aldığı dönemden bahsederek sözlerine başlayan Saraçlar, konuşmasını ‘‘Sizlerdeki heyecanı çok iyi hissedebiliyorum. Ben de aynı yollardan geçmiş birisi olarak sizlere medya sektöründeki deneyimlerimi paylaşmak istiyorum’’ şeklinde sürdürdü.

Hazırlayıp sunduğu radyo programlarından örnekler sunan Saraçlar, öğrencilere üniversite döneminde iken çok sayıda içerik üretmeleri tavsiyesinde bulundu. ‘‘İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin stüdyo imkanları çok gelişmiş durumda. Sizler mutlaka bu fırsatı değerlendirmeli ve henüz mezun olmadan önce kendinize ait içerikler üretmelisiniz. Yaptığınız her bir içeriğin kariyeriniz için şimdiden attığınız büyük bir adım olduğunu asla unutmayın’’ ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin radyo yayıncılığı sektörüne dair sorularını da içtenlikle cevaplayan Saraçlar, kendisini üniversitemize davet eden Uzman Öğretim Görevlisi Nurullah Kadirioğlu’na da teşekkür etti.

Konuyla ilgili konuşan Kadirioğlu, ‘‘Tuğba benim başarılı bir öğrencimdi. Şimdi sektörde harika işler yapıyor. Deneyimlerini paylaşarak öğrencilerimize önemli katkılar sundu. Kendisine çok teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.  

Haber: İsmail Mücahit Aydemir 

 

×