ÖĞRENCİMİZ ZEYNEP ELA KATIRCI'DAN ANLAMLI HEDİYE!

ÖĞRENCİMİZ ZEYNEP ELA KATIRCI'DAN ANLAMLI HEDİYE!

TİMM TV’de yayınlanan ‘‘ELÂ İLE’’ programında, çeşitli sanat akımlarına göre resimler çizen İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencisi Zeynep Ela Katırcı, ilk programında çizdiği resmi Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş’a hediye etti.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 1.sınıf öğrencisi Zeynep Ela Katırcı, TİMM TV’de yayınlanan ‘‘ELÂ İLE’’ programında, çeşitli sanat akımlarına göre resimler çiziyor. Katırcı, ilk programında çizdiği ve empresyonizm akımını temsil eden eserini Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş’a hediye etti.

Konuyla ilgili konuşan öğrencimiz Katırcı, ‘‘Şu anda çok heyecanlıyım. İlk çalışmamı kıymetli dekan hocam Celalettin Aktaş’a hediye etmek istedim. Bu benim için büyük bir gurur. Bundan sonra da ‘ELA İLE’ programı ile güzel yayınlar yapacağımıza inanıyorum. Başka sanat akımları ile de çalışmalar yaparak bu yayınları sürdüreceğim’’ şeklinde konuştu.

Hediye takdiminden sonra değerlendirme yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş ise ‘‘Şu anda hem gurur hem de heyecanı bir arada yaşıyorum. Fakültemizde öğrencilerimizin nitelikli işler ürettiklerini görmek bizi çok mutlu ediyor’’ ifadelerini kullandı.

Haber: İsmail Mücahit Aydemir

×