İstanbul Ticaret Üniversitesi TV Stüdyosu Yenileniyor

İstanbul Ticaret Üniversitesi TV Stüdyosu Yenileniyor!  Çok amaçlı ve farklı temalara uygun yapımlara ev sahipliği yapacak yepyeni bir televizyon stüdyosu, öğrencilerin ve üniversitemizin kullanımına açılacak.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin uygulama alanlarından biri olan ve öğrencilerin hem dersleri hem de Ticaret İletişim Medya Merkezi (TİMM) çatısı altında yürüttükleri faaliyetler kapsamında kullandıkları 250 m2’lik televizyon stüdyosu, İstanbul Ticaret Odası’nın desteğiyle yenileniyor. Öğrencilerin ürettiği program türleri, üniversitenin ihtiyaçları ve çağın trendleri göz önünde bulundurularak tasarlanan ve tümüyle modüler olması hedeflenen proje tamamlandığında; yeşil, siyah ve beyaz sonsuz fon alanları, haber-tartışma ve müzik-eğlence dekorları, online etkinlikler alanı, çok amaçlı alan ve mobilyalar ile bunların içinde kullanılacak 7 adet büyük ekran televizyon kullanıma hazır hale gelecek.

Yakın geçmişte fakültenin bünyesine katılan kamera ve aksesuarları ile post prodüksiyon bilgisayarlarından sonra stüdyonun da yenilenmesiyle çok sayıda ve farklı türde içeriğin üretilmesi hedefleniyor. İlk olarak granit zemin kaplama işinin başlatıldığı projenin, içinde bulunduğumuz eğitim dönemi bitmeden tamamlanması planlanıyor.