İstanbul Ticaret Üniversitesi Televizyonu Yayına Başlıyor!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Televizyonu Yayına Başlıyor!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Televizyonu, 31 Ekim’den itibaren periyodik yayına başlıyor. Programlar hafta içi her gün 20.00’de üniversitenin Youtube kanalında yayınlanacak. Programlar aynı zamanda üniversitenin radyo kanalında ve Spotify podcast adresinde de yayınlanacak.

İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet yürüten Ticaret İletişim ve Medya Merkezi (TİMM) tarafından hazırlanan programlar, genel izleyici kitlesine yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme içerikli olacak. Programlarda, ülke ve dünya gündemindeki önemli konuların ele alınması, alanlarında otorite sahibi akademisyenler ve uzman konuklar ile farklı gelişmelere ışık tutulması hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Abdülhamit Avşar, ‘‘İlk günden beri bizi destekleyen, yol gösteren Rektörümüz Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya, desteğini yanımızda hissettiğimiz İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Celalettin Aktaş’a, vakit ayırıp bilgilerini paylaşan hocalarımıza ve elbette bize inanan, heyecanımızı paylaşan, tüm bilgi ve becerileriyle bu sonuca ulaşmamız için çabalayan, sorumluluk üstlenen akademisyen ve uzman arkadaşlarımıza teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

Canlı radyo yayını, yayınlanan programların arşivleri, programlara ilişkin tüm haberler ve daha fazlası Ticaret İletişim ve Medya Merkezi’nin web sitesi timm.ticaret.edu.tr adresinde yer alıyor. 

Haber: İsmail Mücahit Aydemir

 

×