İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğrencilerinden Anlamlı Dayanışma: Bir Kitap Bir Gelecek

İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğrencilerinden Anlamlı Dayanışma: Bir Kitap Bir Gelecek

6 Şubat 2023'de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi doğrudan etkileyen deprem afeti sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin çok sayıda öğrenci topluluğu bir araya gelerek anlamlı bir kampanya başlattı. Üniversite öğrencileri, akademisyenleri ve idari personelleri tarafından da heyecanla karşılanan ve desteklenen kampanya kapsamında deprem bölgesindeki öğrenciler ve çocuklar için kitap ve kırtasiye yardımları toplanıyor. Üniversitenin her iki kampüsünde de toplanmakta olan yardımlar, Beyoğlu Belediyesi aracılığıyla deprem bölgesine ulaştırılacak. 

“Bir Kitap Bir Gelecek” Dayanışması Çerçevesinde İhtiyaç Olarak Belirlenen Malzemeler
•Kullanılmamış YKS kitapları,
•İlkokul-anaokulu çocuklarına yönelik okuma kitabı,
•Resim ve boyama defteri,
•Boyama kalemi seti,
•Kurşun kalem
Bu malzemeler 20.03.2023 tarihine kadar İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce ve Küçükyalı Kampüslerinde Kültür ve Spor birimi ofislerinde ve kulüp odalarında toplanmaktadır. 

Ticaret İletişim ve Medya Merkezi olarak, bu anlamlı organizasyona imza atan Üniversitemiz; Dil Atölyesi Topluluğu, Psikoloji Topluluğu, Genç Kızılay, Kreatif Düşünce, Sosyoloji, Hukuki Düşünce, Tiyatro, Sanat ve Estetik, İstatistik,  Müzik, Sivil Havacılık, Matematik, Farkındalık, Kariyer ve Gelişim, E spor öğrenci topluluklarımızı tebrik ederiz. 

Bu anlamlı kampanyaya desteklerinizi bekliyoruz. 

Unutmayın: Bir Kitap Bir Gelecek demektir! 

×