İstanbul Ticaret Üniversitesi - Kâğıthane Belediyesi İşbirliği Çalışmaları Devam Ediyor

İstanbul Ticaret Üniversitesi - Kâğıthane Belediyesi İşbirliği Çalışmaları Devam Ediyor

İstanbul Ticaret Üniversitesi  ile Kâğıthane Belediyesi arasında işbirliği görüşmeleri devam ediyor. Kâğıthane Belediyesi Başkan Yardımcısı Nedret Apaydın, beraberindeki heyet ile birlikte İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş'ı ziyaret etti. 

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş'ı makamında ziyaret eden Kâğıthane Belediyesi Başkan Yardımcısı Nedret Apaydın'ın heyetinde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Önder Benzeş, Kâğıthane Belediyesi Proje Hazırlama Ekibi Sorumlusu Samet Eryiğit ve Stüdyo Sorumlusu Ahmet Sıtkı Kılıç yer aldı. Toplantıya İletişim Bilimi ve İnternet Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Füsun Alver de katıldı.

Geçtiğimiz Kasım ayında başlatılan işbirliği çalışmalarının ayrıntılı olarak ele alındığı toplantıda, üniversite ve belediye ortaklığında topluma katkı sağlayacak projeler konuşuldu. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir törenle taraflar arasında işbirliği protokolü imzalanması ve projelerin kamuoyuna açıklanması bekleniyor.Toplantının ardından Kâğıthane Belediyesi Heyeti,  İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş ile birlikte İletişim Fakültesi’nin uygulama alanları olan Radyo, TV ve Fotoğraf Stüdyoları, Reji, Medya Atölyesi ve Mac Laboratuvarlarını yerinde inceledi. 

Buluşma hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

×