İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo Günleri Başlıyor

Radyo Yayıncılığının önemli temsilcilerinin ağırlanacağı, radyo programcılığının anlatılacağı ve dijitalleşmenin radyoya olan etkilerinin konuşulacağı Radyo Günleri 9 Mart’ta başlıyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsünde yer alan TV Stüdyosunda 09 Mart 2022 Çarşamba günü 13.00’de düzenlenecek olan etkinliğin ilk konuğu Radyo Alaturka Genel Yayın Yönetmeni ve Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Radyo Programcısı Beyza Koç olacak. Beyza Koç, etkinliğe katılan öğrencilere radyo yayıncılığı ile ilgili bir sunum yapacak ve öğrencilerin sorularını cevaplayacak. Söyleşi TİMM TV Youtube kanalından ve TİMM Radyo’dan canlı yayınlanacak.

Ufuk Açan, İlham Veren Konuklar

İletişim Fakültesi Radyo Günleri düzenli olarak radyo alanında önde gelen isimleri genç zihinlerle bir araya getirerek, Mart-Haziran 2022 tarihleri arasında, iletişim süreçlerinden radyo pratiklerine uzanan bir yolculuğa ev sahipliği yapacak.