İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri Sektör Ziyaretlerine Devam Ediyor!

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi, Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri; Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdülhamit Avşar ve Dr. Öğretim Üyesi Saime Uysal eşliğinde Kanal7 Televizyonu ve Radyo7 Radyosunun yayın ve yapım birimlerini ziyaret ederek; televizyon ve radyo yayıncılığını yerinde gözlemleme fırsatı elde etti.

Ziyarette öğrenciler, ‘‘TV’de günlük yayın akışının işleyişi, stüdyo ortamındaki çalışma prensipleri, canlı yayında programın akışı, radyo stüdyosundaki günlük akış ve işleyiş’’ gibi konularda kurum yetkililerinden bilgi aldı.

Teknik ekipmanları inceleme ve stüdyoları gezme fırsatı yakalayan öğrenciler aynı zamanda ‘‘yayın öncesi hazırlıklar, kurum kültürü, medya çalışanı olmak, medyada haber ve yayın üretim süreçleri’’ gibi konularda bilgi sahibi oldu.

İletişim Fakültesi öğrencileri önümüzdeki günlerde de sektör ziyaretlerine devam edecek.