İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademisyenleri, ‘‘İşaret Dili’’ ve ‘‘Etkili Sunum Teknikleri’’ Eğitimlerine Katıldı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi; Medya İletişim Bölümü ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü akademisyenlerine özel olarak Biruni Akademi tarafından düzenlenen eğitimin ilk oturumu 7 Nisan’da Ahmet Kerem Erkan eğitmenliğinde gerçekleştirildi. Online ortamda gerçekleşen bu oturumda Erkan, katılımcılara İşaret Dili kullanım pratiklerine yönelik sunum gerçekleştirdi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademisyenlerine yönelik olarak düzenlenen eğitimin ikinci oturumu ise 14 Nisan’da gerçekleşti. Online ortamda yapılan ikinci oturumun eğitmeni Biruni Akademi Kurucusu ve Müdürü, aynı zamanda İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Doktora Programı öğrencisi olan Mustafa Öztürk oldu. Öztürk, katılımcılara ‘‘Etkili Sunum Teknikleri’’ başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Eğitim sonunda bir değerlendirme yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş, ‘‘İnsana değer katan iki özel eğitimin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Biruni Akademi’ye ve eğitmenlerine çok teşekkür ediyorum. Üniversitemiz akademisyenlerinin memnun kaldığı iki eğitim gerçekleştirildi. Biz öncelikle kendisine sonrasında öğrencilerine ve topluma değer katma hedefinde olan bilim insanları olarak bu tür çalışmaları her zaman destekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Eğitimlere katılan akademisyenlere, Biruni Akademi tarafından katılım sertifikaları verildi.