İşim İletişim Online Fotoğraf Sergisi 3 Ekim’de Yayında!

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş koordinatörlüğünde; Doç.Dr. Bülent Erutku ve Dr. Öğr. Üyesi Gözde Sunal'ın proje sorumluluğunu üstlendiği, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Albayrak'ın katkıda bulunduğu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin çektiği ‘‘Pandemi ve Biz’’  temalı fotoğraflardan oluşan ‘‘İşim İletişim Fotoğraf Sergisi’’ 3 Ekim’de isimiletisim.ticaret.edu.tr adresinde yayında olacak!

Sergide yer alan fotoğraflar, 27 Eylül 2022 Salı günü Görsel İletişim Tasarımı Bölümü oryantasyon programında, bölümün yeni öğrencilerine sunuldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dr. Öğr. Üyesi Gözde Sunal, ‘‘Geçtiğimiz yıllarda fiziki ortamda düzenlediğimiz sergimizi, Pandemi şartlarının devam etmesi sebebiyle bu yıl online olarak düzenliyoruz. Öğrencilerimizin sergide yer alacak düzeyde fotoğraflar çekebilmesini önemsiyoruz. İşim İletişim sergimiz, önümüzdeki dönemde de devam edecek. Öğrencilerimizin içlerindeki fotoğraf tutkusunun peşinden gitmelerini diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

İzlemek İçin Tıklayın