İŞ DÜNYASI İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ’NDE!

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Think Aloud Araştırma & Danışmanlık Şirketi ve Vapp Works ajansının yanı sıra İlancılık Reklam Ajansı, 3P Ürün Yerleştirme Ajansı, Tribal Sahada Pazarlama Ajansı, Infademy, Gift Mundo şirketleri ile de işbirliği protokolü imzaladı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi, 2016 yılından beri işbirliği içinde olduğu ve değerli çalışmalara birlikte imza attığı İlancılık Reklam Ajansı, 3P Ürün Yerleştirme Ajansı ve Tribal Sahada Pazarlama Ajansları ile işbirliğini güçlendirerek, sürdürmenin gururunu yaşıyor.

Protokol, şirket çalışanları ile eş ve çocuklarına lisansüstü eğitimlerde indirim ve uygun imkanlar sağlamanın yanında şirketlerin hem lisans hem de lisansüstü programlarda eğitim, etkinlik ve organizasyon çalışmalarına destek olma; öğrencilere staj yapma imkanı verme,  Ar-Ge desteği, şirketlere mentörlük sağlanması, İletişim Fakültesi Stüdyoları, Halkla İlişkiler ve Reklam Atölyesi bünyesinde uygulamaya dayalı çalışmalar ve projelerin yapılması konularında da avantajlar sağlayacak.

Kurumsal İletişim, Pazarlama, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık alanında sektörün önde gelen uzmanlarıyla birlikte çalışmalar yapılmasının, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okuyan öğrencileri uygulama alanlarında güçlendirmesi, sektör tecrübesini eğitim alırken kazanma şansına ulaşmaları ve akademi-sektör işbirliğinin daha da gelişmesi öngörülüyor.