İş Dünyası İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde: Think Aloud Stratejik Danışmanlık & Araştırma ve Vapp Works Şirketleri ile İşbirliği

İş Dünyası İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde: Think Aloud Stratejik Danışmanlık & Araştırma ve Vapp Works Şirketleri ile İşbirliği

İstanbul Ticaret Üniversitesi ile Think Aloud Stratejik Danışmanlık & Araştırma ve Vapp Works Şirketleri arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elçin Aykaç Alp’in protokol metinlerini üniversite adına imzalaması sonrası, İletişim Fakültesi bünyesinde yapılacak çalışmalar detaylıca görüşüldü ve birlikte geliştirilecek projeleri içeren mutabakat metni İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş, Think Aloud Stratejik Danışmanlık & Araştırma’dan Stratejik Planlama ve İçgörü Danışmanı Esra Baykal ve Vapp Works Co-founder Burcu Erenkuş arasında imzalandı.

Protokole göre Üniversite, şirket çalışanlarıyla eş ve çocuklarına lisansüstü eğitimlerde indirim ve protokol esaslarına uygun imkânlar sağlayacak.  Ajanslar ise hem lisansüstü programlardaki hem de İletişim Fakültesi bünyesindeki öğrencilere staj, sürekli eğitim, Ar-Ge desteği, şirketlere mentörlük sağlanması, İletişim Fakültesi Stüdyoları, Halkla İlişkiler ve Reklam Atölyesi bünyesinde uygulamaya dayalı çalışmalar ve projeler yapılmasında destek verecekler.

Think Aloud Stratejik Danışmanlık & Araştırma ortağı ve stratejist Ali Yeteroğlu ve Barış Emrah, İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Öztürk’ün de yer aldığı toplantıda işbirliğinin her iki tarafa hayırlı olması dileğinde bulunuldu.

×