İletişim Fakültesi Sanat Günleri'nde Sokak, Hayat ve Fotoğraf Konuşulacak

İletişim Fakültesi Sanat Günleri’nin bu ayki konuğu, 18 yıllık mesleki tecrübesiyle sokak fotoğrafçılığı alanında uzman Hakan Yaşar olacak. Hibrit düzenlenecek etkinlikte AFIAP ve IFSAK yılın fotoğrafçısı ödülüne sahip Hakan Yaşar, İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin TV stüdyosunda öğrencilerle buluşacak ve etkinlik TİMM TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak. Sokak fotoğrafçılığı özelinde fotoğraf sanatına dair pek çok konuyu, Medya ve İletişim Bölümü öğrencisi İlayda Gümüş’ün soruları ve sanatçı Hakan Yaşar’ın ilham verici cevaplarıyla takip etmek isteyen tüm fotoğraf ve sanat severler etkinliği stüdyodan ve YouTube kanalından takip edebilirler.

İletişim Fakültesi Sanat Günleri, gelecek aylarda da sanat ve iletişimin kesişim noktalarında ilham vermeye devam edecek.