İletişim Fakültesi Radyo Günleri'ne Doğancan Özadlı Konuk Oluyor

Radyo Yayıncılığının önemli temsilcilerinin ağırlandığı, radyo programcılığının anlatıldığı ve dijitalleşmenin radyoya olan etkilerinin konuşulduğu Radyo Günlerinin bu ay konuğu Süper FM Programcısı, Yılın En İyi Radyo Programcısı Doğancan Özadlı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsünde yer alan TV Stüdyosunda 13 Nisan 2022 Çarşamba günü 13.00’de düzenlenecek olan etkinliğin konuğuSüper FM Programcısı, Yılın En İyi Radyo Programcısı Doğancan Özadlı olacak. Özadlı, etkinliğe katılan öğrencilere radyo yayıncılığı ile ilgili bir sunum yapacak ve öğrencilerin sorularını cevaplayacak. Söyleşi TİMM TV Youtube kanalından ve TİMM Radyo’dan canlı yayınlanacak.

Ufuk Açan, İlham Veren Konuklar

İletişim Fakültesi Radyo Günleri düzenli olarak radyo alanında önde gelen isimleri genç zihinlerle bir araya getirerek, iletişim süreçlerinden radyo pratiklerine uzanan bir yolculuğa ev sahipliği yapıyor.