İletişim Fakültesi Radyo Günleri'nde Doğancan Özadlı Konuğumuz Oldu

İletişim Fakültesi Radyo Günleri'nde Doğancan Özadlı Konuğumuz Oldu

Radyo Yayıncılığının önemli temsilcilerinin ağırlandığı, radyo programcılığının anlatıldığı ve dijitalleşmenin radyoya olan etkilerinin konuşulduğu İletişim Fakültesi Radyo Günleri Devam Ediyor! 

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsünde gerçekleşen etkinliğin bu ay konuğu Süper FM Programcısı, Yılın En İyi Radyo Programcısı Doğancan Özadlı oldu. Özadlı, etkinliğe katılan öğrencilerle radyo yayıncılığı ile ilgili keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Nurcan Köse'nin moderatörlüğünde gerçekleşen program sonunda Özadlı, öğrencilerin sorularını cevapladı. Söyleşi TİMM TV Youtube kanalından ve TİMM Radyo’dan canlı yayınlandı.

Program sonunda Özadlı, İletişim Fakültesi'nin radyo ve TV stüdyolarını çok beğendiğini, pek çok üniversitede bu imkanların bulunmadığını söyledi. ''Ticaret Üniversitesi öğrencilerine sesleniyorum, şahane stüdyolarınız var. Bu imkanları mutlaka değerlendirmelisiniz. Üniversiteniz size çok değer verdiğini buraya yaptığı yatırımlarla gösteriyor'' ifadelerini kullandı. 

Program TİMM Radyo Sorumlusu İsmail Mücahit Aydemir'in, Doğancan Özadlı'ya teşekkür belgesi takdimi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. 

İzlemek İçin Tıklayın

Ufuk Açan, İlham Veren Konuklar

İletişim Fakültesi Radyo Günleri düzenli olarak radyo alanında önde gelen isimleri genç zihinlerle bir araya getirerek iletişim süreçlerinden radyo pratiklerine uzanan bir yolculuğa ev sahipliği yapıyor. Sonraki Programda Görüşmek Üzere!

×