İletişim Fakültesi Radyo Günleri'nde Beyza Koç Konuğumuz Oldu

İletişim Fakültesi Radyo Günleri'nde Beyza Koç Konuğumuz Oldu

Radyo Yayıncılığının önemli temsilcilerinin ağırlandığı, radyo programcılığının anlatıldığı ve dijitalleşmenin radyoya olan etkilerinin konuşulduğu İletişim Fakültesi Radyo Günleri Başladı! 

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsünde gerçekleşen etkinliğin ilk konuğu Radyo Alaturka Genel Yayın Yönetmeni ve Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Radyo Programcısı Beyza Koç oldu. Beyza Koç, etkinliğe katılan öğrencilerle radyo yayıncılığı ile ilgili keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Nurcan Köse'nin moderatörlüğünde gerçekleşen program sonunda Koç, öğrencilerin sorularını cevapladı. Söyleşi TİMM TV Youtube kanalından ve TİMM Radyo’dan canlı yayınlandı.

Programın sonunda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş, Beyza Koç'a teşekkür belgesi takdiminde bulundu. Burada bir konuşma yapan Aktaş, ''Dijitalleşme ile birlikte radyo yayıncılığının geliştiğini ve daha fazla gelişeceğini düşünüyorum. Bu anlamda bugün radyo yayıncılığı sektöründen deneyimli bir ismi ağırladık. Öğrencilerimize kattığı değerden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Üniversitemizde yeni kurduğumuz TİMM Radyo ile radyo yayıncılığına büyük önem verdiğimizi göstermekteyiz. Geleceğin iletişimcilerini ve radyocularını yetiştiriyoruz. Bize destek veren kıymetli isimlere ve özellikle Beyza hanımefendiye çok teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı. Beyza Koç ise ''Radyo yayıncılığının bu anlamda donanımlı ve bilinçli insanlar tarafından yapılmasına büyük önem veriyorum. Bu sebeple öğrencilere bugün olduğu gibi bundan sonra da elimden gelen desteği vermeye hazırım'' ifadelerini kullandı.

Program hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi. 

Ufuk Açan, İlham Veren Konuklar

İletişim Fakültesi Radyo Günleri düzenli olarak radyo alanında önde gelen isimleri genç zihinlerle bir araya getirerek iletişim süreçlerinden radyo pratiklerine uzanan bir yolculuğa ev sahipliği yapıyor. Nisan Ayı Programında Görüşmek Üzere! 

×