''Horoskop'' Kısa Filminin İlk Gösterimi Yapıldı

''Horoskop'' Kısa Filminin İlk Gösterimi Yapıldı

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Uzmanı Abdülkadir Üregil'in koordinatörlüğünde, İstanbul Ticaret Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı ''Horoskop'' adlı kısa filmin ilk gösterimi, üniversitenin Sütlüce kampüsünde yer alan TV stüdyosunda gerçekleştirildi.

''Horoskop'' kısa filminin ilk gösterimine İstanbul Ticaret Üniversitesi; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muammer Kalyon, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş, İletişim Fakültesinde görev alan akademisyen ve uzmanlar ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Film gösterimi sonrasında bir tebrik konuşması yapan Dekan Prof. Aktaş, ‘‘Bu filmde emeği olan bütün öğrencilerimizi ve destek olan uzmanlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Gerçekten çok başarılı bir iş ortaya çıkarmışsınız. Öğrencilerimizin zengin bir portfolyoya sahip olması ve bu özgüvenle buradan mezun olması bizim temel amacımız. Sizlerin kendinizi geliştirerek, her geçen gün daha iyi içerikler üreteceğinize; radyo, TV programları ve başka kısa filmler üreteceğinize inanıyoruz ve bu anlamda sonuna kadar destekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin farklı fakültelerinde öğrenim gören ve sinemaya ilgi duyan öğrencilerin katıldığı çekimlerde, katılımcı öğrenciler hem kamera önünde hem de kamera arkasında görev alarak yapım öncesi, yapım ve yapım sonrası süreçlerinin her birinde deneyim kazandı. 

Horoskop kısa filmini izlemek için tıklayın. 

Geçtiğimiz dönemde yayınlanan ‘‘Zincir’’ kısa filmini izlemek için tıklayın

Haber: İsmail Mücahit Aydemir / Fotoğraflar: Zeynep Berra Dündar

 

×