Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Oryantasyon Programı Düzenlendi.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Oryantasyon Programı Düzenlendi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Oryantasyon Programı Düzenlendi. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayan program, bölümde görev alan diğer akademisyenlerin konuşmaları ile devam etti.

Öğrencilere kendisini tanıtarak söze başlayan Bölüm Başkanı Prof. Öztürk, yeni öğrencilerle tanışmanın sevincini yaşadıklarını, yeni akademik yılın mutlu ve başarılı bir şekilde geçmesini dilediklerini ifade etti. Bölümde yer alan derslerin müfredatından ve işleyişinden söz eden Bölüm Başkanı Prof. Öztürk, ‘‘Bu bölümde teorik eğitimle birlikte uygulama anlamında da kendinizi geliştirmenizi, donanımlı bireyler olarak mezun olmanızı çok önemsiyoruz. Bu bağlamda çok sayıda etkinlikler organize ediyoruz ve tüm bu çalışmalarımıza öğrencilerimizi dahil ederek ilerliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

‘‘DIGIDAYS Dijital İletişim Günleri’’

‘‘Geleceğin dijital dünyasında nitelikli insan kaynağı temininde bugün bu sıralarda yer alan öğrencilerimizi yarın sektörde daha çok görebilmek en büyük hayallerimizden’’ diyen Prof. Öztürk, bölüm tarafından 2017 yılından beri geleneksel olarak her yıl düzenlenen DIGIDAYS etkinliği hakkında da şunları söyledi: ‘‘DIGIDAYS: Dijital Pazarlama İletişimi Günleri etkinliğimizde temel hedefimiz: fakültemiz bünyesindeki tüm öğrencilerimizi, dijital iletişimin usta isimleriyle buluşturmak; akademi ve sektör uzmanlarını bir araya getirmek ve bu alandaki sektörel tecrübe ve trendleri birincil kaynaktan öğrenmelerini sağlamak’’

Pradist Blog’u Önemsiyoruz’

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Öztürk, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’ndeki öğrencileri sektörle iç içe tutmaya yönelik olarak başarılı çalışmalar yürüten Prad’ın blogu prad.ist hakkında da bilgilendirme yaptı. Prof. Öztürk, kültür-sanattan modaya; halkla ilişkiler ve reklamcılıktan seyahate kadar çok geniş bir çerçevede blog yazılarının yayımlandığı prad.ist’in öğrencilere sağladığı kazanımları vurguladı.

Oryantasyon programı, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Öztürk’ün konuşmasının ardından, Bölümde görev alan diğer akademisyenlerin selamlama ve tanışma içerikli konuşmaları ile devam etti.

Program, üniversitenin idari birimleri ve ders seçim süreçlerine dair yapılan bilgilendirmenin ardından gerçekleştirilen soru-cevap etkinliği ile sona erdi.

 

Haber: İsmail Mücahit Aydemir

×