‘‘HABER POSTASI’’ GAZETEMİZ, TURKCELL DERGİLİK PLATFORMUNDA! 

‘‘HABER POSTASI’’ GAZETEMİZ, TURKCELL DERGİLİK PLATFORMUNDA! 

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrenci Uygulama Gazetesi Haber Postası, Türkiye’nin en zengin dergi ve gazete platformu olan Türkcell Dergilik’te yayımlandı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş, ‘‘İletişim Fakültemizde öğrencilerimiz gazete ve dergi haberleri üretmeye ve deneyim kazanmaya devam ediyorlar. Öğrencilerimizin uygulama dergisi olan İtalik’in uzun bir süredir dahil olduğu Türkcell Dergilik platformuna bugün itibariyle öğrenci uygulama gazetemiz Haber Postası’nın da dahil olması bizi sevindiren bir gelişme olmuştur. Bu gelişme, öğrencilerimizin haberlerinin daha görünür kılınmasını sağlaması bakımından kendileri için önemli bir fırsattır’’ ifadelerini kullandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrenci Uygulama Dergisi İtalik ve Öğrenci Uygulama Gazetesi Haber Postası’nın tüm sayılarıyla birlikte yayımlandığı ‘‘Dergilik’’ platformu, App Store ve Play Store’dan mobil cihazlara indirilebiliyor.

Haber: İsmail Mücahit Aydemir - Görsel: Emre Topçu 

 

 

×