'‘Girişimcilik Her An Etken Olmaktır’’ Geniş Açı'da İTO Meclis Başkanı Dr. Erhan Erken Konuğumuz Oldu.

'‘Girişimcilik Her An Etken Olmaktır’’ Geniş Açı'da İTO Meclis Başkanı Dr. Erhan Erken Konuğumuz Oldu.

İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı Dr. Erhan Erken Geniş Açı programında İsmail Mücahit Aydemir’in sorularını yanıtladı. Dr. Erken, girişimcilik kavramı çerçevesinde önemli tecrübe ve tespitlerini paylaştı.

Sözlerine 6 Şubat’ta yaşadığımız depremler sonrasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve tüm ülkemize sabır dileyerek başlayan Dr. Erken, depremin ardından İstanbul Ticaret Odası’nın yaptığı çalışmaları anlattı. Hayatı boyunca eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiğini belirten Dr. Erken, girişimcilik deneyimlerini paylaştı.

Girişimciliği ‘her an etken olmak’ şeklinde tanımlayan Dr. Erken, belli bir alanda derinleşmenin ve sorunlara çözümler üretebilmenin önemini vurguladı. Geçtiğimiz aylarda tamamladığı doktora tezine yönelik sorulan soruları da yanıtlayan Dr. Erken, ‘‘İstanbul’un genişlemesi ve iktisadi dönüşümünü, 3 ana sektör üzerinden ele aldık. Şehrin ve medeniyetin yeniden inşası sürecinde önemli bir boşluğu dolduracağını düşünüyorum’’ ifadelerini kullandı.

Programı İzlemek İçin Tıklayın

 

×