GERİ SAYIM BAŞLADI! DIGIDAYS 2023'E SON 3 GÜN!

GERİ SAYIM BAŞLADI! DIGIDAYS 2023'E SON 3 GÜN!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından organize edilen Dijital İletişim Günleri (Digidays) bu yıl 11-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul Ticaret Üniversitesi YouTube kanalından canlı yayınla gerçekleşecek! 

Dijital iletişim alanındaki 10 Usta ismin ağırlanacağı etkinlikte Ulusal ve Global Ölçekte E-Ticaret’ten Lüks Markaların Dijital Pazarlama Stratejileri, Dijital PR, Dijital Pazarlamada İçerik, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Fraud Analizi, Fazlayı Teknolojiyle Faydaya Dönüştürmek, Black Mirror Çağında Pazarlama gibi pek çok farklı konu ele alınacak. 

2 gün sürecek olan etkinliğin ilk günü 11 Mayıs’ın son oturumunda “Yetenek TİMM’den Çıkar Yarışması” kazananları duyurulacak.

11 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Celalettin Aktaş ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkan Vekili Prof.Dr.Gülay Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayacak olan etkinlikte 10 oturum gerçekleştirilecek. Etkinlik ücretsiz ve online ortamda herkesin katılımına açık olacak.

İstanbul Ticaret Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde geleneksel hale gelen Digidays’in bu yılki konuşmacıları ise şu şekilde:

11 Mayıs Perşembe: wnt.com.tr CEO & Kurucusu Volkan Ceyli, shop.samsung.com/tr Satış ve Pazarlama Direktörü  Burcu Çakır Koç, Turkuvaz Medya Pazarlama Müdürü Burcu Kunay, Param.com Risk Direktörü Ozan Özcan.

12 Mayıs Cuma: CITIPR CEO'su Derya Aslan, Marka Mimarı Ömer Şengüler, Dijital Stratejist Caner Kayış, Fujifilm Türkiye Dijital Pazarlama Yöneticisi Begüm Yılmaz, VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, Fazla Gıda Pazarlama Lideri  Koray Koçer, 

Digidays 2023 ile ilgili tüm gelişmelerden http://digidays.ticaret.edu.tr/ adresinden katılım formunu doldurarak haberdar olabilirsiniz. 

--

Dijital İletişim Günleri ve benzer diğer tüm çalışmalardan haberdar olmak için aşağıda yer alan Pradist blog ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Instagrampradistanbul

Twitterprad_istanbul

Linkedinpradistanbul

YouTubePrad İst

İletişim&Bilgi İçin: pradistanbul@gmail.com

×