Fotoğraf Sanatçısı ve Gazeteci Metin Yener, Fotoğraf Atölyesi’nde Konuğumuz Oldu.

Fotoğraf Sanatçısı ve Gazeteci Metin Yener, Fotoğraf Atölyesi’nde Konuğumuz Oldu.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü, öğrencileri ile hem sektördeki önemli kuruluşları ziyaret ediyor hem de medya ve iletişim sektörünün duayen temsilcileri ile atölye programlarında buluşuyor. Bu kapsamda Medya ve İletişim Bölümü’nde son olarak bir Fotoğraf Atölyesi düzenlendi.

Atölyeye Fotoğraf Sanatçısı ve Gazeteci Metin Yener konuk oldu. Atölye çalışmasında Yener, uzun yıllara dayanan mesleki bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Fotoğrafın ve fotoğraf makinelerinin tekniklerini anlatan Yener, fotoğrafın hem ticari hem de sanat yönüne değindi. Kendisine ait fotoğrafları öğrencilere gösteren Yener, her bir fotoğrafın hikâyesini anlattı.

Atölye sonunda bir değerlendirme yapan Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdulhamit Avşar, ‘‘Sayın Yener’e davetimizi kabul ederek, vakit ayırıp atölyemize katıldığı için çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok verimli bir atölye oldu’’ ifadelerini kullandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi, Medya ve İletişim Bölümü, öğrenciler ile sektördeki önemli kuruluşları ziyaret etmeye ve sektörün duayen temsilcilerini atölye programlarında öğrenciler ile buluşturmaya devam edecek.

Haber: İsmail Mücahit Aydemir

 

×