Doktora Öğrencisinin Gözünden Medya ve İletişim Çalışmaları Doktora Programı ve İstanbul Ticaret Üniversitesi | Emine Hilâl Korucu

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Bilimi ve İnternet Enstitüsü Medya ve İletişim Çalışmaları Doktora Programı öğrencisi Emine Hilâl Korucu, doktora eğitim sürecini ve İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde yaşadığı deneyimi TİMM Radyo'ya anlattı.

Programın müfredatını gördükten sonra kayıt olmaya karar verdiğini, müfredat kapsamında iletişim bilimini geniş bir perspektif ile disiplinler arası boyutta ele alan bir yaklaşım olmasından dolayı memnun olduğunu ifade eden Korucu, İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin uygulama birimleri olan radyo, televizyon, film, fotoğraf stüdyoları ve gazete, dergi ofislerinde yazılı, görsel ve işitsel projeler üretmek istediğini dile getirdi.

Korucu, kendisinin doktora tez danışmanı olan, Üniversitemiz İletişim Bilimi ve İnternet Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Füsun Alver ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş'a, doktora eğitimi sürecindeki yardımları ve motive edici yaklaşımları sebebiyle teşekkür etti.

Dinlemek için tıklayın