DIGIDAYS 2023 BAŞLADI! 

DIGIDAYS 2023 BAŞLADI! 

İstanbul Ticaret Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Tarafından Düzenlenen, 11-12 Mayıs'ta İstanbul Ticaret Üniversitesi youtube kanalından canlı yayınla gerçekleşecek olan Dijital İletişim Günleri (DIGIDAYS) Açılış Konuşmaları ile Başladı. Dijital iletişim alanındaki 10 usta ismin ağırlanacağı etkinliğin açılış töreninde İstanbul Ticaret Üniversitesi; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş ve İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkan V. Prof. Dr. Gülay Öztürk konuşma yaptı. 

Prof. Aktaş konuşmasında ‘’öğrencilerimizin derslerinde edindikleri teorik ve uygulamalı bilginin yanı sıra iletişim sektörünün duayenleri ile her yıl düzenlediğimiz digidays’de bir araya gelmelerinin, kendilerinin iletişim sektörü içerisindeki yeni trendlerin farkına varabilmeleri bakımından önemli olduğunu ve kariyer planlamaları aşamasında öğrencilerimize fırsatlar sunabileceğini düşünüyorum. Ayrıca digidays gibi değer üreten iletişim bilim alanı’na değer katan organizasyonlar vesilesiyle istanbul ticaret üniversitesi iletişim fakültesi ile iletişim ve medya endüstrisinin birbirine daha da yakınlaşabileceği ve bu organizasyonun her iki kesimin de birbirini daha iyi anlaması ve problemlere yeni yaklaşımlar ve ortak çözümler üretebilmesi bakımından da katkı sağlayacağına inanıyorum’’ ifadelerini kullandı. 

Digidays’in düzenlenmesine önderlik eden halkla ilişkiler ve reklamcılık bölüm başkanı Sayın Prof. Dr. Gülay Öztürk’e ve emeği geçen halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü öğretim üyelerine ve öğrencilere teşekkürlerini ifade eden dekan prof. Aktaş, ‘‘digidays’ın iletişim bilimi alanına katkı sunmasını, ufkumuzu açmasını ve düşüncelerimizi zenginleştirmesini diliyorum’’ dijital iletişim, bizim işimiz!’’ şeklinde sözlerini tamamladı.

''Digidays'i Bu Yıl 7. Kez Düzenlemekten Mutluyuz''

Daha sonra İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkan V. Prof. Dr. Gülay Öztürk ise  ‘‘Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak bu sene yedincisini organize ettiğimiz DIGIDAYS’e hoş geldiniz. Teknolojinin daha akıllı, daha insan odaklı, daha dönüşümsel bir yapıya büründüğü bugünlerde, bu alandaki gelişmeleri yakalamak çok daha değerli hale gelmekte. Etkinliğimize ilk başladığımız günden bugüne dijital iletişim ekseninde akademi ve sektör birlikteliğini sürdürülebilir hale getirebilmiş ve bu gelişmeleri etkinliğimiz sayesinde yakalayabilmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.Temel hedefimiz öğrenci, akademi ve sektör uzmanlarını dijital iletişimin usta isimleriyle buluşturmak ve bu alandaki sektörel tecrübe ve trendleri birincil kaynaktan öğrenmelerini sağlamak. Geleceğin dijital dünyasında nitelikli insan kaynağı temininde öğrencilerimizi yarın sektörde daha çok görebilmek en büyük hayallerimizden’’ şeklinde konuştu. 

Yetenek TİMM'den Çıkar Kazananları Bugün 15.30'da!

Organizasyonda emeği geçen akademisyen, idari personel ve öğrencilere teşekkürlerini ifade eden prof. Öztürk, ‘‘bu 2 günlük süreçte, dijital iletişim alanındaki 10 değerli konuk, dijital iletişim alanında birbirinden değerli konularıyla sizlerle olacak! Bugün ayrıca saat 15.30’daki son oturumda yetenek timm’den çıkar yarışmasının kazananları canlı yayında açıklanacak’’ hatırlatmasında bulunarak sözlerini tamamladı.  

Açılış Konuşmaları İçin Tıklayın

İstanbul Ticaret Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde geleneksel hale gelen Digidays’in bu yılki konuşmacıları şu şekilde:

11 Mayıs Perşembe: wnt.com.tr ceo & kurucusu volkan ceyli, shop.samsung.com/tr satış ve pazarlama direktörü  burcu çakır koç, turkuvaz medya pazarlama müdürü burcu kunay, param.com risk direktörü ozan özcan.

12 Mayıs Cuma: cıtıpr ceo'su derya aslan, marka mimarı ömer şengüler, dijital stratejist caner kayış, fujifilm türkiye dijital pazarlama yöneticisi begüm yılmaz, vakıfbank genel müdür yardımcısı ferkan merdan, fazla gıda pazarlama lideri  koray koçer, 

Digidays 2023 ile ilgili tüm gelişmelerden http://digidays.ticaret.edu.tr/ adresinden katılım formunu doldurarak haberdar olabilirsiniz. 

--

Dijital iletişim günleri ve benzer diğer tüm çalışmalardan haberdar olmak için aşağıda yer alan pradist blog ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Instagrampradistanbul

Twitterprad_istanbul

Linkedinpradistanbul

Youtubeprad ist

İletişim&bilgi için: pradistanbul@gmail.com

 

×