10 OTURUMUN DÜZENLENDİĞİ DIGIDAYS 2023 SONA ERDİ 

10 OTURUMUN DÜZENLENDİĞİ DIGIDAYS 2023 SONA ERDİ 

İstanbul Ticaret Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Tarafından Düzenlenen ve İstanbul Ticaret Üniversitesi youtube kanalından canlı yayınla gerçekleşen Dijital İletişim Günleri 2023 (DIGIDAYS) sona erdi. Dijital iletişim alanındaki 10 usta ismin ağırlandığı etkinlik Youtube üzerinde herkese açık bir şekilde yayında! 

Etkinliğin İlk Günü 11 Mayıs Perşembe: Wnt.com.tr Ceo & Kurucusu Volkan Ceyli, Shop.samsung.com/tr Satış ve Pazarlama Direktörü Burcu Çakır Koç, Turkuvaz Medya Pazarlama Müdürü Burcu Kunay, Param.com Risk Direktörü Ozan Özcan konuk konuşmacılar olarak yer aldı. 

Etkinliğin 12 Mayıs Cuma günü yapılan ikinci gününde ise (Bugün): CitiPR Ceo'su Derya Aslan, Marka Mimarı Ömer Şengüler, Dijital Stratejist Caner Kayış, Fujifilm Türkiye Dijital Pazarlama Yöneticisi Begüm Yılmaz, Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, Fazla Gıda Pazarlama Lideri Koray Koçer konuk konuşmacılar olarak yer aldı. 

Etkinliğin sonunda bir konuşma yapan İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkan V. Prof. Dr. Gülay Öztürk ‘‘Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak bu sene yedincisini organize ettiğimiz DIGIDAYS’i gururla tamamlıyoruz. Etkinliğimize ilk başladığımız günden bugüne dijital iletişim ekseninde akademi ve sektör birlikteliğini sürdürülebilir hale getirebilmiş ve bu gelişmeleri etkinliğimiz sayesinde yakalayabilmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Temel hedefimiz öğrenci, akademi ve sektör uzmanlarını dijital iletişimin usta isimleriyle buluşturmak ve bu alandaki sektörel tecrübe ve trendleri birincil kaynaktan öğrenmelerini sağlamak. Geleceğin dijital dünyasında nitelikli insan kaynağı temininde öğrencilerimizi yarın sektörde daha çok görebilmek en büyük hayallerimizden’’ şeklinde konuştu. 

Organizasyonda emeği geçen akademisyen, idari personel ve öğrencilere teşekkürlerini ifade eden Prof. Öztürk, ‘‘bu 2 günlük süreçte, dijital iletişim alanındaki 10 değerli konuk, dijital iletişim alanında birbirinden değerli konularıyla bizlerle oldular. Değerli konuklarımıza da bir kez daha özellikle teşekkür ediyorum. DIGIDAYS 2024’te görüşmek üzere’’ ifadeleri ile sözlerini tamamladı. 

Oturumları İzlemek İçin Tıklayın

Haber: İsmail Mücahit Aydemir   

 

×